Aktiviteter för singlar

När man är singel kan det ibland kännas svårt eller jobbigt att aktivera sig och komma ut och göra saker. Det kan dels bero på att man inte har någon som uppmuntrar en eller kommer med initiativ, och dels på att man ofta är hänvisad till att gå på aktiviteterna själv. Så är inte fallet på dessa aktiviteter, som anordnas särskilt för singlar. De är anpassade för att man ska lära känna varandra, så att ensamheten inte är ett problem, och förutom att ha roligt och hålla sig aktiv kanske man dessutom träffar någon speciell…

Dans är en typisk paraktivitet, och att gå på en danskurs kan därför verka helt uteslutet för singlar. Kanske är det just därför som en dansskola i Stockholm har valt att arrangera endagskurser i bugg för singlar. Kursarrangörerna ser till att det blir ett jämnt antal i gruppen, och under kursens gång byter man partner ofta, så att man får chans att dansa med alla. Man lär sig grunderna i bugg och kan samtidigt leta efter en partner att gå en fortsättningskurs med.Aktiviteter för singlar 1

En annan bra aktivitet för att socialisera samtidigt som man gör något roligt är vin- eller whiskeyprovningar. Lite alkohol kan lätta upp stämningen och bryta igenom den första isen när man ska lära känna nya människor, vilket gör det till en perfekt singelaktivitet. Spritmuseum arrangerar regelbundet vinprovningar särskilt för singlar, så att man kan vara säker på att man inte trampar i klaveret om man skulle råka flörta med fel person. Vill man kan man också ordna sin egen whiskeyprovning hemma. En god whiskey att ha med är Captain Morgan, som du kan köpa på Bodegashop.com.

För den som föredrar något mer hälsosamt kan en träningsdejt kanske vara något. Det arrangeras träffar för aktiva singlar regelbundet under året, då man provar på någon träningsform, som kan vara allt från löpning och cirkelträning till rodd, kajakpaddling eller nattorientering. Efteråt går man tillsammans till ett café för att kunna socialisera lite, vilket kan vara särskilt viktigt om sporten inte tillät så mycket kommunikation. Denna singelaktivitet är ett bra sätt att träffa likasinnade människor, om man är den sportiga typen.

Huvudsaken för singlar idag är dock att våga ge sig ut, och att inte bry sig om vad andra tycker. Som singel ska man kunna gå på bio själv utan att känna sig som en förlorare. Så ge er ut, alla singlar, oavsett vad ni hittar på för aktivitet!

Copyright © 2024. Powered by WordPress. Designed by myThem.es