Singel på äldre dagar

Det kan hända att du blir singel på äldre dagar när barnen är vuxna och har flyttat hemifrån, kanske du och din partner upptäckt att ni vuxit ifrån varandra och fått egna intressen. Det finns en hel del att tänka på i dessa situationer, som vem som ska bo kvar i den gemensamma bostaden och hur andra gemensamma saker ska fördelas.

Träffa en ny partner

Efter ett tag kan det börja kännas ensamt och du längtar efter en annan vuxen att prata och umgås med. Tänk på att du är aldrig för gammal för att börja dejta igen och det finns även många sätt att träffa någon på. Har du en stor umgängeskrets kan du träffa en trevlig man/kvinna som har liknande intressen genom vänner.

Hälsa och fritid

Som äldre och singel bestämmer du själv över din tid, äter och sover när du vill, och du kan sova så länge du vill när du är ledig. Det sägs även att äldre mår bättre, är

hälsosammare och lyckligare ju äldre de blir, det kan stämma för när barnen är utflugna och klarar sig själva, finns inte alla dessa måsten som du hade innan, du får nu mer tid över till dina egna intressen.

När du är singel kan du börja på en fritidssysselsättning utan att fråga någon om det. Du kan även som äldre och singel börja att arbeta hemifrån om det går, slippa långa resor och få mer fritid.

Singelkvällar

Det finns mycket att göra som äldre och singel. Du kan fortsätta vara singel om du är trivs med det, eller försöka hitta en ny partner genom vänner, dejtingsidor för äldre eller som de gör i Karlstad där du kan mingla med andra singlar över en fika. Tycker du om djur kan du köpa hund eller katt, ett djur är ett otroligt fint sällskap, alltid lojala och de finns alltid där för dig.

Copyright © 2024. Powered by WordPress. Designed by myThem.es